Απόφοιτοι Πανεπιστημίου Πατρών

English | Ελληνικά

Συχνές Ερωτήσεις

Ποια είναι η λειτουργία του ιστοτόπου αποφοίτων;

Κάθε απόφοιτος του Πανεπιστημίου Πατρών μπορεί να διατηρεί το προσωπικό του προφίλ στον ιστότοπο, να εγγραφεί στις ομάδες αποφοίτων καθώς και να επικοινωνήσει με άλλους απόφοιτους.

 

Πώς μπορώ να συνδεθώ στον ιστότοπο αποφοίτων;

Για να συνδεθείτε στον ιστότοπο αποφοίτων πρέπει να διατηρείτε έναν λογαριασμό στο κέντρο δικτύων του Πανεπιστημίου και να είστε δηλωμένος ως απόφοιτητος στο σύστημα. Για πρόσφατους απόφοιτους του Πανεπιστημίου η πληροφορία αυτή υπάρχει ωστόσο παλαιότεροι απόφοιτοι πιθανώς πρέπει να αιτηθούν λογαριασμό μέσω του σύστημα MUSSA.

 

Πώς δημιουργείται ο λογαριασμός μου;

Ο λογαριασμός σας στο σύστημα αποφοίτων δημιουργείται αυτόματα την πρώτη φορά που θα συνδεθείτε μέσω του upatras id σας.

 

Δεν μπορώ να συνδεθώ, τί συμβαίνει;

Αν δεν μπορείτε να συνδεθείτε στο σύστημα ενώ βάζετε σωστά τα στοιχεία σας τότε πιθανότατα δεν έχετε δηλωθεί ως απόφοιτος στο σύστημα οπότε θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το κέντρο δικτύων.

 

Πώς μπορεί κανείς να εγγραφεί στις ομάδες αποφοίτων;

Για όσους απόφοιτους υπάρχει η πληροφορία στο σύστημα για το τμήμα αποφοίτησης, η εγγραφή γίνεται αυτόματα. Όλοι οι υπόλοιποι μπορούν να εγγραφούν μόνοι τους από τη σελίδα των ομάδων αποφοίτων καθώς η εγγραφή στις ομάδες είναι ανοιχτή.